Omeletwraps met Toma’dor, mozzarella en pesto

Omeletwraps met Toma’dor, mozzarella en pesto

Omeletwraps met Toma’dor, mozzarella en pesto

Ingrediënten voor 2 personen

  • 250g Toma'dor tomaten
  • 30g rucola
  • 2 bollen mozzarella
  • 4 eieren
  • 4 eetlepels pesto
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Peper & zout
Deel op

Bereiding

  • Snijd de Toma’dor tomaten in kwartjes en de mozzarella in kleine blokjes. Kruid ze samen af met peper en zout.
  • Breek de eieren in een kommetje en roer ze los. Voeg de gedroogde oregano toe en kruid af met peper en zout. Verhit olijfolie in een pan en bak per persoon 1 omelet.
  • Leg 1 omelet op een bord en bestrijk met pesto. Beleg met de kerstomaten, mozzarellablokjes en rucola. Rol op als een wrap, snij in twee en serveer meteen.
  • TIP: voeg wat walnoten toe voor extra crunch!
Deel op

Waarom
Deze tomaat?

De Toma’dor is de koning van de smaak binnen ons assortiment. Dankzij zijn onevenaarbare smaak verheft deze kerstomaat zich boven alle anderen. Verrassend zoet en sprankelend!

Door zijn hapklaar en onweerstaanbaar karakter tilt deze kerstomaat iedere snack of salade naar een hoger niveau.