Kabeljauw in de oven met parmaham, olijven en geroosterde Toma’dor

Kabeljauw in de oven met parmaham, olijven en geroosterde Toma’dor

Kabeljauw in de oven met parmaham, olijven en geroosterde Toma’dor

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 bakje Toma‘dor tomaatjes
  • 4 kabeljauwfilets
  • 4 sneetjes parmaham
  • 4 takjes salieblaadjes
  • Handvol verse peterselie
  • 12-tal grote groene olijven
  • 3 eetlepel kappertjes
  • 3 eetlepel olijfolie
  • Peper en zout
Deel op

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Neem de kabeljauwfilets, kruid ze met peper en zout en leg er een blaadje salie op.
  • Wikkel de kabeljauwfilets in de parmaham en schik ze op een bakplaat met bakpapier.
  • Halveer de olijven en schik ze samen met de kappertjes op de bakplaat.
  • Schik er de Toma’dor tomaatjes tussen.
  • Bedruppel het geheel met olijfolie, kruid nogmaals met wat peper en schik er nog wat salieblaadjes tussen.
  • Bak de kabeljauwfilets zo’n 15 min. in de oven.
  • Werk af met wat fijngehakte peterselie.
Deel op

Waarom
Deze tomaat?

De Toma’dor is de koning van de smaak binnen ons assortiment. Dankzij zijn onevenaarbare smaak verheft deze kerstomaat zich boven alle anderen. Verrassend zoet en sprankelend!

Door zijn hapklaar en onweerstaanbaar karakter tilt deze kerstomaat iedere snack of salade naar een hoger niveau.