Gevulde Toma’chef Tomaten met garnalen

Gevulde Toma’chef Tomaten met garnalen

Gevulde Toma’chef Tomaten met garnalen

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 bonkige Toma’chef tomaten
  • 100gram grijze garnalen
  • 100gram roze garnalen
  • 2 eetlepels zure room
  • 4 eetlepels mayonaise
  • Citroensap
  • Peterselie
  • Peper en zout
  • Snuifje cayennepeper
Deel op
Bewaar dit recept

Bereiding

  • Snijd een schijfje onderaan van de tomaatjes zodat ze mooi recht blijven staan.
  • Snijd het kroontje van de tomaatjes en verwijder het vruchtvlees met behulp van een mesje.
  • Meng de grijze garnalen samen met de helft van de mayonaise, scheutje citroensap en breng op smaak met peterselie, peper en zout.
  • Meng de roze garnalen met de zure room en mayonaise, breng op smaak met een snuifje cayennepeper.
  • Vul de tomaten afwisselend met een mengsel van garnalen.
Deel op
Bewaar dit recept

Waarom
Deze tomaat?

In onze Toma'chef lijn presenteren we een aantal verschillende tomatenvariëteiten die omwille van hun smaak en vorm uniek zijn. Precies daarom presenteren we deze rassen graag aan de culinaire meerwaardezoeker.
Dit selectieve gamma is enkel in beperkte volumes beschikbaar. De rassen worden op beperkte schaal geteeld in onze serres en enkel op de markt gebracht wanneer hun specifieke eigenschappen perfect “a point “ zijn!

Het is een wisselend aanbod van bijzondere smaken, kleuren en vormen.