Flammkuchen met gerookte zalm en Toma’dor tomaatjes

Flammkuchen met gerookte zalm en Toma’dor tomaatjes

Flammkuchen met gerookte zalm en Toma’dor tomaatjes

Ingrediënten voor 4 personen

  • 175g Toma’dor tomaatjes
  • 1 rol flammkuchen deeg
  • 200g gerookte zalm
  • 100ml crème fraîche
  • 1 paprika
  • 1 bosui
  • 50g rucola
  • Peper en zout
  • Citroensap
Deel op

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180graden.
  • Vouw het randje van de deeg om en smeer een dun laagje crème fraîche.
  • Breng op smaak met peper en zout en bak de deeg 15-20 minuten in de oven tot hij goudbruin is.
  • Snij de Toma’dor tomaatjes in kwartjes, de paprika in reepjes en de bosui in fijne ringetjes.
  • Haal de flammkuchen uit de oven en verdeel de gerookte zalm, rucola, Toma’dor tomaatjes, paprika en bosui over het geheel.
  • Werk af met wat citroensap en een snuifje peper.
Deel op

Waarom
Deze tomaat?

De Toma’dor is de koning van de smaak binnen ons assortiment. Dankzij zijn onevenaarbare smaak verheft deze kerstomaat zich boven alle anderen. Verrassend zoet en sprankelend!

Door zijn hapklaar en onweerstaanbaar karakter tilt deze kerstomaat iedere snack of salade naar een hoger niveau.