Carpaccio met Toma’gusto tomaten

Carpaccio met Toma’gusto tomaten

Carpaccio met Toma’gusto tomaten

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 Toma’gusto tomaten
  • 2 el sushi azijn
  • 4 el Olijfolie
  • Eetbare bloemetjes
  • Sap van ¼ citroen
  • 4 groene tomaten (evergreen)
  • 20 gram parmezaanschilfers
  • Takje lente-ui
  • Peper en zout
Deel op

Bereiding

  • Snij Toma’gusto tomaten in dunne plakken.
  • Kruiden met sushi azijn, peper en zout en olijfolie
  • Toma’gusto tomaten op het bord plaatsen, sprankeltje citroensap en sushi azijn.
  • Kruiden met peper zout en druppels olijfolie.
  • Groene tomaten fijnsnijden en op de carpaccio leggen
  • Afwerken met lente-ui, eetbare bloemen en parmezaanschilfers.
  • Gerecht gemaakt door Alex Verhoeven
Deel op

Waarom
Deze tomaat?

Eindelijk een grote tomaat met een heerlijke smaak! Met zijn uitzonderlijk friszoete, kruidige smaak profileert de Toma’gusto zich als dé ware smaaktomaat. Door zijn sappige beet en stevige structuur is deze tomaat ideaal voor in de keuken, maar evengoed om zomaar in te bijten. Beleef de smaak en laat je overtuigen!