Carpaccio met Toma’chef en burrata

Carpaccio met Toma’chef en burrata

Carpaccio met Toma’chef en burrata

Ingrediënten voor 4 personen

  • 6 bonkige Toma’chef tomaten
  • 2 burrata
  • Olijfolie
  • Basilicum
  • Balsamico
  • Peper en zout
Deel op
Bewaar dit recept

Bereiding

  • Was de Toma’Chef tomaten en snij in plakken.
  • Kruid met peper en zout. Bestrooi met fijne blaadjes verscheur de basilicum.
  • Halveer burrata’s en leg ze midden op de tomaten.
  • Druppel wat lekkere olijfolie en balsamico op de tomaten en burrata.
  • TIP: Heerlijk met een stukje brood en voor een feestelijke maaltijd kan je dit bordje afwerken met gerookte zalm of garnalen.
Deel op
Bewaar dit recept

Waarom
Deze tomaat?

In onze Toma'chef lijn presenteren we een aantal verschillende tomatenvariëteiten die omwille van hun smaak en vorm uniek zijn. Precies daarom presenteren we deze rassen graag aan de culinaire meerwaardezoeker.
Dit selectieve gamma is enkel in beperkte volumes beschikbaar. De rassen worden op beperkte schaal geteeld in onze serres en enkel op de markt gebracht wanneer hun specifieke eigenschappen perfect “a point “ zijn!

Het is een wisselend aanbod van bijzondere smaken, kleuren en vormen.