
Vegetarische steak tartaar met Toma'Muse tomaten

Ingrediënten
- 2 bakjes Toma’Muse
- 1 el mosterd
- Peper en zout
- 1 el sherry azijn
- 5 el olijfolie
- 4 gele tomaatjes
Type gerecht

Salade
Bereiding
- Toma’Muse tomaten in vier snijden en zaadlijsten verwijderen maar apart bewaren.
- Fijne blokjes snijden van het tomatenvlees.
- Toma’Muse blokjes aanbakken in olijfolie. Vocht laten verdampen en afkruiden met peper en zout en eetlepel mosterd.
- Laat de blokjes uitlekken in een zeef en bewaar het vocht.
- Mengsel laten afkoelen en kruiden met peper en zout.
- Neem een dresseerring en vul deze met de Toma’Muse blokjes. Goed aandrukken.
- Dressing: 4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel sherry azijn, peper en zout, sap van tomaat en zaadlijsten.
- Dit alles goed losroeren en dresseren op het bord.
- Afwerken met groene kruiden en een geel tomaatje fijn gesneden.
Gerecht gemaakt door Alex Verhoeven