Turks brood met kipstukjes, Toma’Color en pesto

Turks brood met kipstukjes, Toma’Color en pesto mayonaise

Ingrediënten

  • 1 bakje Toma’color tomaatjes
  • 1 klein Turks brood
  • Gemengde sla
  • Pijnboompitten
  • 125 gr mayonaise
  • Balsamico
  • Basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • Peper en zout

 

Type gerecht

Apero

Bereiding

  1. Maak eerst de pesto mayonaise. Pureer basilicum, olijfolie, pijnboompitten, knoflook en citroensap in de keukenmachine. Breng dit op smaak met peper en zout. Meng een paar eetlepels van deze pesto door de mayonaise.
  2. Halveer de Toma’color tomaatjes en meng met balsamico, basilicum, olijfolie en geperste knoflook.
  3. Verhit olie in een pan en bak de kipstukjes.
  4. Halveer het brood en besmeer beide helften met de pesto mayonaise. Leg de sla, tomaatjes en kipstukjes op het brood.