
Toma'Muse bruschetta met jalapeno dressing

Ingrediënten
- 2 x 200 g Toma’Muse™ tomaten
- 8 sneden zuurdesembrood, gegrild
- 250 g crème fraîche (zie tip)
- Gegrilde limoen, voor het serveren
Dressing
- 1 eetlepel uitgelekte gepekelde jalapeño
- 1/4 kopje korianderblaadjes
- 1/2 theelepel gerookte paprika
- 1/2 theelepel basterdsuiker
- 4 eetlepels extra vergine olijfolie
- 1 eetlepel limoensap
Type Gerecht

Apero
Bereiding
- Snijd de Toma’Muse™ tomaten in de breedte in drie. Leg ze in een ondiepe schaal en kruid ze met zout en peper.
- Meng alle ingrediënten van de dressing in een blender of een kleine keukenmachine en blend ze tot een glad mengsel. Schep er de tomaten op. Dek alles af en zet het 15 minuten opzij om te marineren.
- Smeer een dikke laag crème fraîche op het zuurdesembrood en schep er de tomaten op. Serveer het gerecht met limoen.
Tip: U kunt de crème fraîche ook vervangen door zachte geitenkaas of roomkaas.