
Toma’Lungo gevuld met quinoasalade

Ingrediënten
- 2 Toma’Lungo (langwerpige tomaat)
- 4 dl groentebouillon
- 100g Griekse feta
- 150g quinoa
- 1 gele paprika
- 1 teentje look
- 4el olijfolie
- Peper en zout
Type gerecht

Warm gerecht
Bereiding
- Doe de quinoa in een pot en voeg een dubbele hoeveelheid groentebouillon toe. Breng de quinoa aan de kook op een matig vuur en laat ze de bouillon opslorpen.
- Snij de Toma’Lungo overlangs in twee. Hou het decoratief en laat het groene steeltje eraan vast zitten.
- Verwarm de oven voor tot 200°C.
- Snij de gele paprika in kleine blokjes en bak ze kort aan in een pan samen het geplette teentje look.
- Meng de paprika, quinoa en feta.
- Vul de Toma’Lungo tomaten met het mengsel en plaats ze in de oven voor 10 minuten.