Toma’Lungo gevuld met quinoasalade

Toma’Lungo gevuld met quinoasalade

Ingrediënten

  • 2 Toma’Lungo (langwerpige tomaat)
  • 4 dl groentebouillon
  • 100g Griekse feta
  • 150g quinoa
  • 1 gele paprika
  • 1 teentje look
  • 4el olijfolie
  • Peper en zout

Type gerecht

Warm gerecht

Bereiding

  • Doe de quinoa in een pot en voeg een dubbele hoeveelheid groentebouillon toe. Breng de quinoa aan de kook op een matig vuur en laat ze de bouillon opslorpen.
  • Snij de Toma’Lungo overlangs in twee. Hou het decoratief en laat het groene steeltje eraan vast zitten.
  • Verwarm de oven voor tot 200°C.
  • Snij de gele paprika in kleine blokjes en bak ze kort aan in een pan samen het geplette teentje look.
  • Meng de paprika, quinoa en feta.
  • Vul de Toma’Lungo tomaten met het mengsel en plaats ze in de oven voor 10 minuten.