
Toma'Gusto groenten ovenschotel

Ingrediënten
- 2 aubergines
- 1½ courgette
- 8 Toma’Gusto tomaten
- 2 bollen mozzarella
- 2 rode uien
- 8 el traditionele olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 15 g takjes rozemarijn
- snufje peper en zout
Type gerecht

Warm gerecht
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snijd de aubergines, courgette, mozzarella en Toma’Gusto tomaten in plakken van ½ cm. Snijd de uien in ringen. Vet de ovenschaal in.
- Maal met de staafmixer de olie en knoflook tot knoflookolie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Verhit 1 el knoflookolie in een koekenpan en bak de aubergine in delen op middelhoog vuur 5 min.
- Meng de rest van de knoflookolie door de courgette.
- Zet om en om de plakjes aubergine, courgette, tomaat, mozzarella en ui rechtop in de schaal.
- Knip de takjes rozemarijn in vieren en stop ze tussen de groenten. Houd een paar stukjes achter.
- Rooster de groenten in de oven in ca. 40 min. gaar. Garneer met de rest van de rozemarijn.
Recept gemaakt door Celien Rombouts