Toma’Galette met Toma’Dor tomaatjes

Toma'Galette met Toma'Dor tomaatjes

Ingrediënten

  • 700 g Toma’Dor
  • kruimeldeeg (kant-en-klaar)
  • ei
  • 1 bol mozzarella
  • olijfolie
  • peper en zout
  • pijnboompitten

Type gerecht

Grill

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C. De helft van de tomaten doormidden snijden, de andere helft kan je heel laten.
  • Leg het kruimeldeeg met het bakpapier op een bakplaat. Snij de mozzarella in stukjes en verdeel over het kruimeldeeg en blijf ongeveer 4cm van de rand. Schik de tomaten bovenop de mozzarella. Vouw de randen naar binnen en bestrijk met een losgeklopt ei.
  • Werk de taart af met wat peper, zout, kruiden en pijnboompitten. Bak de taart 25min in de oven.

Gerecht gemaakt door @runbyafoodie