fbpx

Tartaar van Toma’Dor tomaatjes en meloen

Tartaar van Toma’Dor tomaatjes en meloen

Ingrediënten

  • ½ cavaillon meloen in blokjes gesneden
  • 10 Toma’Dor tomaatjes
  • 2 sneetjes Parmaham, in 8 à 10 minuten crispy gebakken op 180°C
  • extra vergine olijfolie
  • zwarte peper
  • fleur de sel
  • verse basilicum versnipperd
  • 1 à 2 tl citroensap
  • mozzarella of meloensorbet om het af te maken

Type gerecht

Apero

Bereiding

  • Bak de Parmaham 8-10 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C.
  • Meng de tomaatjes met de meloenblokjes en kruid met wat citroen, peper, zout en olijfolie.
  • Laat dit 10 minuten marineren en werk er dan de basilicumsnippers door.
  • Dien op met de parmaham en de mozzarella of sorbet.

Recept gemaakt door Alexia Stevens van Must Be Yummie