Spaghetti Toma’Muse, feta, olijven & rucola

Spaghetti met Toma'Muse , feta, olijven & rucola

Ingrediënten

  • 2 bakjes Toma’Muse
  • 400 gram spaghetti
  • 2 grote knoflookteentjes, geplet
  • 150 gram gemengde olijven, ontpit en grof gehakt
  • 250 gram feta
  • 60 gram rucola
  • 100 ml olijfolie
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
  • 2 theelepels Dijon-mosterd
  • 1 theelepel kristalsuiker

Type gerecht

Warm gerecht

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.
  2. Snij de Toma’Muse tomaten dwars in drie en leg ze op een bakplaat.
  3. Meng de olie, azijn, mosterd, knoflook en suiker. Giet dit mengsel over de tomaten.
  4. Voeg de olijven toe en breng op smaak met zout en peper.
  5. Plaats de bakplaat voor 15 minuten in de oven.
  6. Kook ondertussen de spaghetti in een grote kookpan met gezouten water, volgens de aanwijzingen, tot ze gaar zijn.
  7. Voeg de Toma’Muse tomaten samen met de afgegoten pasta in de grote kookpan.
  8. Verkruimel de feta over het mengsel en voeg de rucola toe.