
Spaghetti met Toma'Muse , feta, olijven & rucola

Ingrediënten
- 2 bakjes Toma’Muse
- 400 gram spaghetti
- 2 grote knoflookteentjes, geplet
- 150 gram gemengde olijven, ontpit en grof gehakt
- 250 gram feta
- 60 gram rucola
- 100 ml olijfolie
- 2 eetlepels rode wijnazijn
- 2 theelepels Dijon-mosterd
- 1 theelepel kristalsuiker
Type gerecht

Warm gerecht
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 ° C.
- Snij de Toma’Muse tomaten dwars in drie en leg ze op een bakplaat.
- Meng de olie, azijn, mosterd, knoflook en suiker. Giet dit mengsel over de tomaten.
- Voeg de olijven toe en breng op smaak met zout en peper.
- Plaats de bakplaat voor 15 minuten in de oven.
- Kook ondertussen de spaghetti in een grote kookpan met gezouten water, volgens de aanwijzingen, tot ze gaar zijn.
- Voeg de Toma’Muse tomaten samen met de afgegoten pasta in de grote kookpan.
- Verkruimel de feta over het mengsel en voeg de rucola toe.