
Salade van Toma'Chef met Boursin & kruidencoulis

Ingrediënten
- 2 Bakjes Toma’Chef
- 1 potje Boursin verse kruiden
- 50 gram gebakken macadamia noten of cashewnoten
- 1 rode ui
- 1 citroen
- olijfolie
Ingrediënten kruidencoulis
- 500 gram jonge spinazie
- Verse kruiden (koriander, bladpeterselie, dragon, basilicum & bieslook)
- 30 cl kippenbouillon
Type Gerecht

Salade
Bereiding
- Kook de spinazie gedurende 30 seconden, nadien afgieten en koelen in koud water of ijswater.
- Knijp het vocht uit de spinazie en doe deze in een blender.
- Voeg de kruiden, warme bouillon, 5 eetlepels olijfolie, peper en zout toe en blend tot een glad mengsel.
- Blancheer de tomaten 8 tot 12 seconden en nadien laten schrikken in koud water.
- Pel de tomaten
- Maak een mooie cirkel met de kruidencoulis, Leg in het midden van de cirkel één eetlepel Boursin dit is de basis voor je tomatenschikking.
- Bouw de tomaten op in verschillende kleuren.
- Werk af met zeste van citroen, rode ui, noten, olijfolie, peper en zout.