fbpx

Toma’Chef salade met Boursin & kruidencoulis

Salade van Toma'Chef met Boursin & kruidencoulis

Ingrediënten

  • 2 Bakjes Toma’Chef
  • 1 potje Boursin verse kruiden
  • 50 gram gebakken macadamia noten of cashewnoten
  • 1 rode ui
  • 1 citroen
  • olijfolie

Ingrediënten kruidencoulis

  • 500 gram jonge spinazie
  • Verse kruiden (koriander, bladpeterselie, dragon, basilicum & bieslook)
  • 30 cl kippenbouillon

Type Gerecht

Salade

Bereiding

  1. Kook de spinazie gedurende 30 seconden, nadien afgieten en koelen in koud water of ijswater.
  2. Knijp het vocht uit de spinazie en doe deze in een blender.
  3. Voeg de kruiden, warme bouillon, 5 eetlepels olijfolie, peper en zout toe en blend tot een glad mengsel.
  4. Blancheer de tomaten 8 tot 12 seconden en nadien laten schrikken in koud water.
  5. Pel de tomaten
  6. Maak een mooie cirkel met de kruidencoulis, Leg in het midden van de cirkel één eetlepel Boursin dit is de basis voor je tomatenschikking.
  7. Bouw de tomaten op in verschillende kleuren.
  8. Werk af met zeste van citroen, rode ui, noten, olijfolie, peper en zout.