fbpx

Risotto van tijm en Toma’Gusto

Risotto van tijm en Toma’Gusto

Ingrediënten

  • 1 tas risottorijst
  • 2 Toma’gustotomaten
  • parmezaanse kaas
  • 1 sjalot
  • ½ l water
  • 1 el groentenbouillon
  • 2 dl witte wijn
  • 1 takje verse tijm
  • 2 el tomatenpuree
  • bakboter

 

Type gerecht

Warm gerecht

Bereiding

  1. Fruit de versnipperde sjalot in een beetje olijfolie en bakboter. Voeg hier de risottorijst aan toe.
  2. Snij de Toma’Gusto tomaten in blokjes.
  3. Voeg de witte wijn, Toma’Gusto blokjes en tijm aan de risottorijst wanneer deze glazig wordt. Roer regelmatig in de rijst en bevochtig telkens weer met de groentebouillon.
  4. Wanneer de rijst een smeuïg papje wordt, roer je er een lepel tomatenpuree door. Afwerken met een klontje boter en geraspte Parmezaanse kaas. Verder op smaak brengen met peper en zout.