
Provençaals Toma'Rito taartje

Ingrediënten
- 20 Toma’Rito tomaten
- 100 g geraspte kaas
- 1 rol bladerdeeg
- 1 kl. zachte mosterd
- 1 kl. tijm
- 1 kl. rozemarijn
- peper en zout
Type gerecht

Grill
Bereiding
- Snij de Toma’Rito tomaten in 2 en verwijder de pitjes. Laat omgekeerd goed uitlekken en dep droog
- Verwarm de oven voor op 190 °C
- Leg het uitgerolde bladerdeeg met het bakpapier in een taartvorm (Ø 24 cm) en vorm dikke opstaande randen
- Prik enkele keren met een vork in het deeg en bestrijk dun met de mosterd
- Leg de gehalveerde Toma’Rito tomaten naast elkaar en met het snijvlak naar boven in de taartvorm. Kruid met peper, zout, de tijm en de rozemarijn. Bestrooi met de geraspte kaas
- Zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven