Plaattaart met Toma’Chef tomaten

Plaattaart met Toma'Chef tomaten

Ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg
  • 250 gram Toma’Chef Tomaten (verschillende kleuren)
  • 2el creme fraiche
  • 2el pesto
  • 1tl Provençaalse kruiden.
  • 1 bol mozzarella

Type gerecht

Grill

Bereiding

  • Snij de verschillende tomaten in dunne plakjes.
  • Meng crème fraiche en pesto.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
  • Smeer het bladerdeeg in met de crème fraiche pesto en verdeel de tomaten.
  • Breng op smaak met peper, een beetje zeezout en Provençaalse kruiden.
  • Vouw de randen naar binnen om zodat je een opstaand randje krijgt aan alle kanten.
  • Bak de plaattaart ongeveer 20 minuten totdat het deeg mooi goudbruin kleurt.