fbpx

Pasta Pesto met Toma’Chef tomaten

Pasta Pesto met Toma'Chef tomaten

Ingrediënten

  • 2 Toma’Chef mandjes
  • 500 gram pastaschelpen
  • 3 potjes basilicum
  • 80 gram Parmezaanse kaas
  • 30 gram pijnboompitten
  • 3 tenen look
  • olijfolie
  • Peper en zout
  • Rucola

Type Gerecht

Warm gerecht

Bereiding

  1. Blancheer de tomaten 8-12 seconden en nadien laten schrikken in koud water.
  2. Pel de tomaten
  3. Pluk de basilicumblaadjes en doe deze in de blender. Voeg de pijnboompitten, look, Parmezaanse kaas, 15 ml olijfolie, peper en zout toe. Blend dit tot je een mooie pesto hebt.
  4. Kook de pasta in gezouten wouter.
  5. Meng de afgegoten pasta met de pesto. Nadien voeg je de tomaten toe en dresseer je dit op een bord.
  6. Werk af met rucola en Parmezaanse kaas.