
Pasta alla Puttanesca met Toma’Dor tomaten

Ingrediënten
- 400 g linguine
- 4 teentjes knoflook
- 2 rode pepers
- 200 g Toma’Dor tomaten
- 120 g zwarte olijven
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 tl kappertjes
- 800 g dikke tomaten
- Zout & Peper
- Kruiden: peterselie en basilicum
Type gerecht

Warm gerecht
Bereiding
- Bereid pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Pel de knoflook, ontpit de chili en hak deze grof. Halveer de Toma’Dor tomaten en plak olijven.
- Verhit de olijfolie in een pan, rooster de knoflook en de chili lichtjes. Voeg olijven, Toma’Dor tomaten en kappertjes toe en laat even ronddraaien.
- Blus af met dikke tomaten, breng op smaak met peper en zout en laat ongeveer 10-15 minuten op laag vuur sudderen. Spatel de pasta erdoor en serveer met gehakte kruiden.