Pasta alla Puttanesca met Toma’Dor tomaten

Pasta alla Puttanesca met Toma’Dor tomaten

Ingrediënten

  • 400 g linguine
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 rode pepers
  • 200 g Toma’Dor tomaten
  • 120 g zwarte olijven
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 tl kappertjes
  • 800 g dikke tomaten
  • Zout & Peper
  • Kruiden: peterselie en basilicum

Type gerecht

Warm gerecht

Bereiding

  • Bereid pasta volgens de instructies op de verpakking.
  • Pel de knoflook, ontpit de chili en hak deze grof. Halveer de Toma’Dor tomaten en plak olijven.
  • Verhit de olijfolie in een pan, rooster de knoflook en de chili lichtjes. Voeg olijven, Toma’Dor tomaten en kappertjes toe en laat even ronddraaien.
  • Blus af met dikke tomaten, breng op smaak met peper en zout en laat ongeveer 10-15 minuten op laag vuur sudderen. Spatel de pasta erdoor en serveer met gehakte kruiden.