Lasagne met Toma’Muse tomaatjes

Lasagne met Toma'Muse tomaatjes

Ingrediënten

  • 3 bakjes Toma’Muse met marinade
  • 1 ui
  • 500g passata
  • 350g rundergehakt
  • 12 lasagnebladen
  • 500 g ricotta
  • 100gr geraspte kaas
  • 1 bol buffelmozzarella
  • gedroogde oregano
  • 1 teentje look
  • peper & zout

Type gerecht

Grill

Bereiding

  • Verhit de olie in een pan en fruit de gesneden ui en look. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Voeg de passata toe, breng aan de kook. Laat zachtjes sudderen met het deksel half op de pan. Kruiden met gedroogde oregano, peper & zout.
  • Snijd de tomaten in de helft en bestrijk ze met de marinade.
  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Maak laagjes in de ovenschaal van achtereenvolgens wat tomatensaus, lasagnebladen, Toma’Muse tomaten, saus en ricotta.
  • Herhaal tot alle ingrediënten op zijn en eindig met een laag gemalen kaas, buffelmozzarella en enkele Toma’Muse tomaten.
  • Bak de lasagne gedurende 30 minuten in een oven van 180°.

Gerecht gemaakt door @runbyafoodie