
Lasagne met Toma'Muse tomaatjes

Ingrediënten
- 3 bakjes Toma’Muse met marinade
- 1 ui
- 500g passata
- 350g rundergehakt
- 12 lasagnebladen
- 500 g ricotta
- 100gr geraspte kaas
- 1 bol buffelmozzarella
- gedroogde oregano
- 1 teentje look
- peper & zout
Type gerecht

Grill
Bereiding
- Verhit de olie in een pan en fruit de gesneden ui en look. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Voeg de passata toe, breng aan de kook. Laat zachtjes sudderen met het deksel half op de pan. Kruiden met gedroogde oregano, peper & zout.
- Snijd de tomaten in de helft en bestrijk ze met de marinade.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Maak laagjes in de ovenschaal van achtereenvolgens wat tomatensaus, lasagnebladen, Toma’Muse tomaten, saus en ricotta.
- Herhaal tot alle ingrediënten op zijn en eindig met een laag gemalen kaas, buffelmozzarella en enkele Toma’Muse tomaten.
- Bak de lasagne gedurende 30 minuten in een oven van 180°.
Gerecht gemaakt door @runbyafoodie