
Kleurrijke galette met Toma’Chef tomaten

Ingrediënten
- 1 vel bladerdeeg
- 200 g ricotta
- 1 el balsamicoazijn
- 1 el ahornsiroop
- 1 el olijfolie
- Peper en zout
- verse tijm
- 1 ei
- 4 grote Toma’chef tomaten en enkele kleine kerstomaatjes
- kleine mozzarella bolletjes
Type gerecht

Grill
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Neem het bladerdeeg en bestrijk dit met de ricotta, laat wel genoeg ruimte aan de rand over want deze vouw je straks naar binnen.
- Meng wat olijfolie met peper, zout en kruiden naar smaak en besprenkel de ricotta hiermee.
- Snij de tomaten in schijfjes, halveer ook de kerstomaatjes. Leg nu de tomaatjes op de ricotta. Besprenkel met de balsamicoazijn en ahornsiroop.
- Roer het ei los in een kommetje en smeer de rand van het bladerdeeg hiermee in.
- Plaats de galette in de oven en bak ongeveer 15 min.
- Neem even uit de oven en leg er nu de gehalveerde mozzarella bolletjes op.
- Nog 5 minuutjes bakken en klaar.
- Afwerken met verse tijm.
Gerecht gemaakt door @missfood07