fbpx

Kabeljauw in de oven met Toma’Dor

Kabeljauw in de oven met parmaham, olijven en geroosterde Toma'Dor

Ingrediënten

4 personen

  • 4 kabeljauwfilets
  • 4 sneetjes parmaham
  • 4 takjes salieblaadjes
  • Handvol verse peterselie
  • 12-tal grote groene olijven
  • 1 bakje Toma‘Dor tomaatjes
  • 3 el kappertjes
  • 3 el olijfolie
  • Peper en zout

Type gerecht

Warm gerecht

Grill

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Neem de kabeljauwfilets, kruid ze met peper en zout en leg er een blaadje salie op.
  3. Wikkel de kabeljauwfilets in de parmaham en schik ze op een bakplaat met bakpapier.
  4. Halveer de olijven en schik ze samen met de kappertjes op de bakplaat.
  5. Schik er de Toma‘Dor tomaatjes tussen.
  6. Bedruppel het geheel met olijfolie, kruid nogmaals met wat peper en schik er nog wat salieblaadjes tussen.
  7. Bak de kabeljauwfilets zo’n 15 min. in de oven.
  8. Werk af met wat fijngehakte peterselie.

TIP: Serveer met een salade, brood, aardappelen of pasta.