
Kabeljauw in de oven met parmaham, olijven en geroosterde Toma'Dor

Ingrediënten
4 personen
- 4 kabeljauwfilets
- 4 sneetjes parmaham
- 4 takjes salieblaadjes
- Handvol verse peterselie
- 12-tal grote groene olijven
- 1 bakje Toma‘Dor tomaatjes
- 3 el kappertjes
- 3 el olijfolie
- Peper en zout
Type gerecht

Warm gerecht

Grill
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Neem de kabeljauwfilets, kruid ze met peper en zout en leg er een blaadje salie op.
- Wikkel de kabeljauwfilets in de parmaham en schik ze op een bakplaat met bakpapier.
- Halveer de olijven en schik ze samen met de kappertjes op de bakplaat.
- Schik er de Toma‘Dor tomaatjes tussen.
- Bedruppel het geheel met olijfolie, kruid nogmaals met wat peper en schik er nog wat salieblaadjes tussen.
- Bak de kabeljauwfilets zo’n 15 min. in de oven.
- Werk af met wat fijngehakte peterselie.
TIP: Serveer met een salade, brood, aardappelen of pasta.