Kabeljauw bruschetta met Toma’Dor

Kabeljauw bruschetta met Toma'Dor tomaatjes

Ingrediënten

  • 500 gram kabeljauw of 4 kabeljauwhaasjes
  • 2 trossen Toma’Dor tomaatjes
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 ajuin
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepel citroensap
  • verse basilicum
  • zout en peper

Type gerecht

Warm gerecht

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Halveer de kerstomaten.
  • Snijd de ajuin in fijne blokjes, pers de knoflook en meng deze met de tomaten, de rest van de olijfolie en het citroensap
  • Hak de verse kruiden en doe ze bij het tomatenmengsel.
  • Breng het op smaak met zout en peper.
  • Leg de kabeljauwhaasjes in een ovenschaal en verdeel de tomatensalsa hier overheen.
  • Zet de vis circa 30 minuten in de voorverwarmde oven

Recept gemaakt door Celien Rombouts