
Kabeljauw bruschetta met Toma'Dor tomaatjes

Ingrediënten
- 500 gram kabeljauw of 4 kabeljauwhaasjes
- 2 trossen Toma’Dor tomaatjes
- 3 teentjes knoflook
- 1 ajuin
- 5 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepel citroensap
- verse basilicum
- zout en peper
Type gerecht

Warm gerecht
Bereiding
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Halveer de kerstomaten.
- Snijd de ajuin in fijne blokjes, pers de knoflook en meng deze met de tomaten, de rest van de olijfolie en het citroensap
- Hak de verse kruiden en doe ze bij het tomatenmengsel.
- Breng het op smaak met zout en peper.
- Leg de kabeljauwhaasjes in een ovenschaal en verdeel de tomatensalsa hier overheen.
- Zet de vis circa 30 minuten in de voorverwarmde oven
Recept gemaakt door Celien Rombouts