Hartige Toma’Muse taart met geitenkaas

Hartige zomerse Toma’Muse taart met geitenkaas

Ingrediënten

  • 1 doosje Toma’Muse met marinade
  • 1 kant en klaar kruimeldeeg
  • 100 ml melk
  • 50 g zachte geitenkaas
  • zwarte peper

Type gerecht

Grill

Bereiding

  • Bak het deeg gedurende 15 min blind op 180 °C.
  • Snij je de tomaatjes in twee en beleg de bodem met de tomaatjes.
  • Maak daarna een mengsel van de melk – geitenkaas en zwarte peper. Probeer de geitenkaas zo goed als mogelijk te vermengen met de melk. Giet deze over het geheel tot de tomaatjes net niet onder staan.
  • Werk af met de marinade en een beetje extra zwarte peper. Zet in de oven voor 20 minuten op 180 °C en geniet van deze zalige zomerse taart.

TIP: Dien op met een pittige salade met appel – nootjes en een goede olijfolie.

Gerecht gemaakt door @mamasgezondetips