
Hartige zomerse Toma’Muse taart met geitenkaas

Ingrediënten
- 1 doosje Toma’Muse met marinade
- 1 kant en klaar kruimeldeeg
- 100 ml melk
- 50 g zachte geitenkaas
- zwarte peper
Type gerecht

Grill
Bereiding
- Bak het deeg gedurende 15 min blind op 180 °C.
- Snij je de tomaatjes in twee en beleg de bodem met de tomaatjes.
- Maak daarna een mengsel van de melk – geitenkaas en zwarte peper. Probeer de geitenkaas zo goed als mogelijk te vermengen met de melk. Giet deze over het geheel tot de tomaatjes net niet onder staan.
- Werk af met de marinade en een beetje extra zwarte peper. Zet in de oven voor 20 minuten op 180 °C en geniet van deze zalige zomerse taart.
TIP: Dien op met een pittige salade met appel – nootjes en een goede olijfolie.
Gerecht gemaakt door @mamasgezondetips