
Coquilles met Toma'Muse & artisjok

Ingrediënten
- 2 grote artisjokken
- 1 bakje Toma’Muse
- 20 coquilles
- 2 citroenen
- 1 potje zure room
- Olijfolie
Type Gerecht

Warm gerecht

Grill

Apero
Bereiding
- Kuis de artisjokken en leg ze onmiddellijk in water met citroensap zodat ze niet verkleuren. Kook ze gedurende 10 minuten in een pan met ruim water en een scheutje olijfolie tot ze gaar zijn.
- Giet deze af en laat 1 artisjok schrikken in koud water.
- Doe de andere artisjok in de blender samen met 2 eetlepels zure room, peper en zout.
- Mix tot een gladde substantie.
- Verwarm de oven voor op 180 graden en plaats de tomaten in de oven. Besprenkel de tomaten met olijfolie, peper en zout en plaats deze gedurende 10 minuten in de oven.
- Snij de afgekoelde artisjok in 20 partjes en bak deze in een pan.
- Bak tegelijkertijd de coquilles aan.
- Dresseer de crème van artisjok en schik hierop de gebakken coquilles samen met de artisjok.
- Werk af met de gepofte tomaten.