Toma’Gusto carpaccio met een salade

Carpaccio van Toma'Gusto met een salade van groene boontjes en mozzarella

Ingrediënten

  • 4 Toma’Gusto tomaten
  • 100 gram groene boontjes
  • Rucola
  • 250 gram mozzarellabolletjes
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels balsamicoazijn
  • Basilicumblaadjes
  • Pijnboompitten
  • Peper & zout

Type gerecht

Salade

Bereiding

  1. Spoel de Toma’Gusto tomaten en snijd ze in dunne plakjes.
  2. Schik de plakjes op het bord.
  3. Kook de boontjes beetgaar in gezouten water en spoel ze onder fris water.
  4. Was de rucola en snijd de basilicumblaadjes in sliertjes.
  5. Strooi de boontjes en mozzarellabolletjes over de tomaten.
  6. Kruid met wat peper en zout.
  7. Strooi er vervolgens de rucola en basilicum over.
  8. Werk af met de pijnboompitten.
  9. Meng de olie en de azijn en verdeel over de salade.