
Carpaccio van Toma'Gusto met een salade van groene boontjes en mozzarella

Ingrediënten
- 4 Toma’Gusto tomaten
- 100 gram groene boontjes
- Rucola
- 250 gram mozzarellabolletjes
- 4 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels balsamicoazijn
- Basilicumblaadjes
- Pijnboompitten
- Peper & zout
Type gerecht

Salade
Bereiding
- Spoel de Toma’Gusto tomaten en snijd ze in dunne plakjes.
- Schik de plakjes op het bord.
- Kook de boontjes beetgaar in gezouten water en spoel ze onder fris water.
- Was de rucola en snijd de basilicumblaadjes in sliertjes.
- Strooi de boontjes en mozzarellabolletjes over de tomaten.
- Kruid met wat peper en zout.
- Strooi er vervolgens de rucola en basilicum over.
- Werk af met de pijnboompitten.
- Meng de olie en de azijn en verdeel over de salade.