Bruschetta met Toma’Chef & geitenkaas

Bruschetta met Toma'Chef & geitenkaas

Ingrediënten

  • 1 bakje Toma’Chef
  • 1 stokbrood
  • 1 potje smeerbare geitenkaas
  • 1 rode ui
  • 1 teentje look
  • 1 blikje ansjovis
  • 1 bakje physalis

Type Gerecht

Apero

Bereiding

  1. Blancheer de tomaten 8 tot 12 seconden en nadien laten schrikken in ijswater.
  2. Verwarm de oven op 200 graden.
  3. Snij het stokbrood overlangs in dunne gelijkmatige schijven.
  4. Besprenkel het brood met olijfolie, zout en nadien uitsmeren met teentje look.
  5. Pel de tomaten.
  6. Steek de broodjes gedurende 6 minuten in de oven tot ze krokant gebakken zijn en nadien even laten koelen.
  7. Smeer de geitenkaas op een broodje en nadien garneren met de tomaten (gebruik verschillende kleuren en verschillende vormen).
  8. Gebruik per broodje één physalis, snij dit in twee en schik dit mee op het broodje.
  9. Snij de ansjovis in lange reepjes, de rode ui in rondjes en dresseer mee op het broodje.
  10. Afwerken met peper, zout, olijfolie en met verse kruiden (koriander, dille, bieslook, shiso,..).