
Boeketje tomatentulpjes met Toma'Rito

Ingrediënten
- 250 g Toma’Rito tomaatjes
- 200 g roomkaas
- 1 el bieslook versnipperd
- 1 el peterselie versnipperd
- 6 plakjes gedroogde ham
- 20 stengeltjes bieslook
- Peper en zout
Type gerecht

Apero
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Leg de plakjes ham op een bakplaat bekleed met bakpapier en laat een 10 à 15 minuutjes krokant bakken in de oven. Laat afkoelen.
- Doe de afgekoelde ham in de blender en maal helemaal fijn.
- Klop met een lepel de roomkaas wat op en voeg de fijngemalen droge ham, de peterselie en de bieslook toe. Kruiden naar smaak met grove peper en zout.
- Maak een inkeping in kruisvorm bovenaan elk Toma’Rito tomaatje, zodat het een beetje openstaat.
- Doe het roomkaasmengsel in een spuitzak en spuit voorzichtig de vulling in de openstaande tomaatjes, tot je het effect van een tulpje bekomt.
- Schik de tomatentulpjes mooi op een bordje.
- Leg bij elk tulpje een stengeltje bieslook tot je een mooi boeketje hebt
Gerecht gemaakt door @maison_madelise