Toma’Dor Cube: geschikt voor iedereen!

Toma’Dor Cube: geschikt voor iedereen!
30/10/2020 Steff Grielen

Apetoe, apetoe, apetoe!

Vandaag kreeg ik een bemoedigend filmpje te zien. Zo eentje waar je vrolijk van wordt omdat het je laat denken goed bezig te zijn.
Een klein spookje van amper anderhalf jaar oud was in de weer met onze nieuwste tomatenverpakking, de Toma’Dor Cube. De concentratie en de beheerste geestdrift van het meisje laten verstaan dat ze al eerder had gegeten van de overheerlijke Toma’Dor tomaatjes en graag opnieuw van deze godenvrucht wil proeven.
De Toma’Dor Cube, een plasticvrije verpakking gevuld met losse, zoet-sprankelende kerstomaatjes, zit stevig in haar handjes geklemd en valt niet meteen open. Ook niet als hij een keer of 2 deskundig op de grond wordt geworpen. Haar smeekbede “apetoe” wat opendoen betekent, wordt niet meteen beantwoord door haar omgeving. Die vinden het schouwspel immers grappig en dat is het ook. Op allerhande manieren probeert de kleine meid aan de tomaten te geraken. De ruitvormige perforaties van het karton die bedoeld zijn om het product voor de consument voldoende zichtbaar te maken, lijken voor een peuter nuttige handvaten te zijn en ze onderzoekt of ze via deze weg misschien aan een tomaatje kan komen. Van een verminderde zichtbaarheid van het product ten opzichte van de meer traditionele plasticverpakkingen lijkt geen sprake te zijn. Deze prinses weet wel wat er in het doosje zit en vertrouwt op de kwaliteit ervan. Het kind komt dan ook uit een hele slimme familie😊.
Wanneer ze even later lekker zit te smikkelen van een tomaatje lijkt ze me dankbaar aan te kijken. Blij met het overheerlijke snoeptomaatje, dat zeker, maar ik meen ook een blik van geruststelling te herkennen, alsof ze wil zeggen: goed dat jullie ook denken aan mijn wereld van morgen!
Iedereen heeft de mond vol over duurzaamheid en het vermijden van plastic, maar winkelrekken en koopgedrag volgen niet altijd deze idealen. De volledige zichtbaarheid van de tomaten blijft een item en deze fixatie kan gerust worden losgelaten wanneer een constante kwaliteit voldoende vertrouwen biedt in een bepaald product/merk. Met de Toma’Dor Cube krijg je in ieder geval topkwaliteit tomaten in een hippe plasticvrije verpakking die na gebruik integraal bij het oud papier kan.
… of je verzamelt de doosjes tot je er een toren mee kan maken, dat kan ook!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*