Automato

Tijdens bezoeken aan supermarkten en groentezaken viel ons de afgelopen jaren de populariteit van zelfbediening op. De kleurrijke uitstalling van de producten zorgt voor een grote aantrekkingskracht. Dat de klant zelf zijn product kan kiezen, vergroot zijn vertrouwen in dat product.

Maar er zijn ook nadelen aan zelfbediening. Product valt op de grond en is zo verloren voor consumptie, de uitgestalde kratten komen vaak ongeïnspireerd over en dat iedereen in de producten kan grabbelen en er van kan proeven, is bijzonder onhygiënisch. Voedselveiligheid is een topprioriteit in ons bedrijf maar in de winkel worden tomaten uitgebreid ‘gekeurd’ door de klanten.

Stoffels Tomaten komt nu met een oplossing die er voor zorgt dat klanten zelf kunnen kiezen hoeveel kerstomaten ze van welke kleur willen. Het productverlies wordt beperkt tot een minimum en alles gebeurt op een bijzonder hygiënische manier. We stellen dan ook met trots de Stoffels Automato voor.

HAPklare snack!

Met de Automato kun je zelf kiezen hoeveel tomaten je wil en van welke kleur. Je plaats je beker onderaan de Automato van de kleur die je wil. Je draait aan het wiel en er rollen telkens ongeveer 6 tomaten naar beneden. Vind je de gele het lekkerst of ga je toch voor een vrolijke kleurencombinatie? Aan jou de keuze!

Grappig en gezond!

Tomaten bevatten tal van goede stoffen, waaronder lycopeen, dat de tomaat ook haar kleur geeft, en vitamine C, A, B1, B2 en B6. Bovendien gaan ze verzuring van het lichaam tegen. Daarnaast bestaan tomaten voor ongeveer 95% uit water, dat zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen. Dankzij hun zoetheid zijn kerstomaten dan ook het ideale gezonde tussendoortje!

NATUURlijk deze tomaten!

We kweken onze tomaten met respect voor de natuur. Zo gebruiken we biologische middelen om schimmels of insecten te bestrijden, hergebruiken we regenwater voor de bewatering van onze tomaten en groeien de planten op kokos, een restproduct van de kokosteelt.

Hygiënisch

In de tomatenserres en inpakafdeling is hygiëne van het allerhoogste belang. Dat trekken we nu door naar de winkel. Dankzij de Automato liggen er geen platgetrapte tomaten meer op de grond van de supermarkt. Bovendien kun je er zeker van zijn dat geen andere klanten de tomaten die je meeneemt al ‘uitgeprobeerd’ hebben.